Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 597 454 111

O nás

Vyhlášení ankety Moravskoslezská Sestra 2024

16.9.2024

V pátek 13. 9. 2024 proběhlo v aule VŠB-TUO vyhlášení ankety Moravskoslezská Sestra, ve které byla nominovaná naše skvělá fyzioterapeutka paní Radmila Široká. Přestože nominace nebyla proměněna, tak pro nás je vítězkou.

Paní Radmila Široká soustavným vzděláváním a přibývajícími zkušenostmi svou již třicetiletou praxi vyšperkovává ke stále větší dokonalosti. "Být fyzioterapeutem pro mě nikdy nebylo jen zaměstnání, ale životní poslání. Každý pacient je jedinečný a každý úspěch, byť sebemenší, je důvodem k radosti,“ říká fyzioterapeutka Radmila Široká.

Velkou radost z nominace, a především z toho, že paní Radmila pomáhá klientům právě v AGEL Hornické poliklinice má její ředitel Bc. Josef Grochol, MBA: "Radmila Široká ztělesňuje to nejlepší z povolání zdravotníka - odbornost, empatii a neúnavnou snahu o zlepšení života pacientů. Její třicetiletá kariéra je příkladem toho, jak může jeden člověk pozitivně ovlivnit tisíce životů. Paní Široká není jen výjimečnou fyzioterapeutkou, ale i inspirativní kolegyní a mentorem. Její motto 'Všechno jde, když se chce' není jen slogan, ale životní filozofie, kterou každodenně uvádí do praxe. Jsme nesmírně hrdí, že je součástí našeho týmu v AGEL Hornické poliklinice.“

Děkujeme Vám sestřičko za Vaši empatii, odbornost a neúnavnou snahu o zlepšení života pacientů.

 

Zpět

Kontakt pro média

Mgr. Radka Miloševská, tisková mluvčí AGEL

Mgr. Radka Miloševská
tisková mluvčí AGEL
press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: