Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 597 454 111

O nás

Odběrová místnost v AGEL Hornické poliklinice má nová odběrová křesla

27.6.2024

Cílem AGEL Hornické polikliniky je poskytovat tu nejlepší péči pro své klienty, proto vedení polikliniky pořídilo pro Oddělení klinické biochemie tři nová odběrová křesla, která poskytují větší komfort jak pro klienty, tak pro zdravotní sestry, které odběry provádí.

Odběrová místnost v AGEL Hornické poliklinice v centru Ostravy je díky své polohy velmi vyhledávaná obyvateli města, příměstských částí a také osobami, které do města dojíždí za prací. V minulém roce AGEL Hornická poliklinika otevřela novou odběrovou místnost na Slezské Ostravě v Modrém pavilonu, kterou využívají především klienti Modrého pavilonu a obyvatelé příměstských částí, kteří tak nemusejí zajíždět na odběry do centra Ostravy.
Odběry se provádí v AGEL Hornické poliklinice každý pracovní den v čase 6:30 - 10:00 a v Modrém pavilonu v čase 7:00 - 10:30. Není třeba se objednávat.  

Více informací ke službám Oddělení klinické biochemie naleznete zde: https://hornickapoliklinika.agel.cz/pracoviste/ambulance-a-oddeleni/okb.html

Zpět

Kontakt pro média

Mgr. Radka Miloševská, tisková mluvčí AGEL

Mgr. Radka Miloševská
tisková mluvčí AGEL
press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: