Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 597 454 111

O nás

AGEL Hornická poliklinika v Ostravě má novou odběrovou místnost. Urychlí práci lékařům a ušetří čas pacientům

19.9.2023

AGEL Hornická poliklinika v Ostravě má novou odběrovou místnost. Urychlí práci lékařům a ušetří čas pacientům

Zvýšení komfortu pacientů, kteří nebudou muset přejíždět k odběrům do jiného zařízení, i spolehlivá a rychlá vyšetření pro odesílající lékaře nabídne nová odběrová místnost v Ostravě. AGEL Hornická poliklinika ji otevírá v prostorách v Modrého pavilonu na Slezské Ostravě. 

„Otevření odběrového místa ocení zejména lékaři. Běžné laboratorní vyšetření bude neprodleně zpracováno přímo v centru Ostravy, bude zajištěna kvalita laboratorního výsledku a lékař obdrží výsledky ještě v den odběru. Vzorky se budou primárně zpracovávat v laboratořích AGEL Hornická poliklinika, a vyšetření, které tato laboratoř neposkytuje, budou distribuovány do řetězce laboratoří AGELLAB,“ říká vedoucí oddělení biochemie AGELLAB Mgr. Pavla Coufalová.

I zde, v Modrém pavilonu, bude v odběrové místnosti poskytováno celé spektrum laboratorních vyšetření v rámci řetězce AGELLAB. Zájemci si mohou spektrum nabídky laboratorních vyšetření prohlédnout na stránkách www.agellab.cz.

„Máme velkou radost, že budeme blíže obyvatelům Slezské Ostravy a spádové oblasti, kteří již nebudou muset jezdit na odběry do centra města,“ pochvaluje si ředitel AGEL Hornické polikliniky Bc. Josef Grochol, MBA.

Odběrová místnost se nachází ve 3. patře a klienti ji mohou navštívit každý všední den v čase 7:00-10:30.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: