Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 597 454 111

O nás

O vánoční atmosféru nepřichází ani pacienti AGEL Hornické polikliniky

30.11.2022

Adventní čas odstartoval v letošním roce 27. listopadu, ale řada míst navodila vánoční atmosféru ještě o něco dříve. To je i případ AGEL Hornické polikliniky v centru Ostravy, ve které slavnostně symbol Vánoc rozsvítili přesně měsíc před Štědrým dnem.

Krásně nazdobený vánoční strom zdobí vestibul polikliniky, kudy prochází denně stovky pacientů do desítek ambulancí. Při slavnostní příležitosti ve čtvrtek 24. listopadu vedení zdravotnického zařízení popřálo zaměstnancům krásný a klidný Advent a navíc předalo každému vánoční hvězdu. „Jsem rád, že jsme se na chvíli mohli se zaměstnanci naší polikliniky zastavit a popřát si příjemný Advent. Věřím, že vánoční hvězda bude dlouho zdobit jejich kanceláře, domovy či ordinace,” řekl Bc. Josef Grochol, MBA, ředitel AGEL Hornické polikliniky a dodal: „Rád bych popřál všem klid, lásku a především pevné zdraví, a to nejen našim zaměstnancům, ale všem našim pacientům.

Provoz v AGEL Hornické poliklinice se nezastaví ani v závěru roku. Pacientům budou k dispozici vždy dvě ordinace praktických lékařů a v provozu bude také oddělení klinické biochemie. Konkrétní informace budou zájemcům k dispozici na internetových stránkách hornickapoliklinika.agel.cz.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: