Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 597 454 111

O nás

AGEL Hornická poliklinika nově nabízí služby mamologické poradny

21.10.2022

Říjen se stal po celém světě měsícem boje proti rakovině prsu a Hornická poliklinika právě v tento měsíc zahájila provoz mamologické poradny v onkologické ambulanci, kde poskytuje dispenzární péči o pacienty profesionální tým ve složení MUDr. Dagmar Molendová a sestřička Bc. Jarmila Badurová.

„Naše letošní plány nabraly konkrétní podobu a dnes můžeme potvrdit, že se nám daří zavádět v naší onkologické ambulanci aplikaci hormonální léčby včetně jejího podání formou intramuskulárních a subkutánních injekcí,” říká MUDr. Dagmar Molendová. „Našim klientům se zde na AGEL Hornické poliklinice věnujeme úterý až čtvrtek, přibíráme nové klienty a zahájili jsme provoz mamologické poradny, ve které poskytujeme klientům preventivní vyšetření prsů, léčbu zánětlivých onemocnění prsů, zajistíme pooperační rehabilitaci, nebo je také naučíme, jak si mohou prsa sami vyšetřovat. Ambulance úzce spolupracuje s Komplexním onkologickým centrem Nemocnice AGEL Nový Jičín,” dodává.

Do onkologické ambulance v AGEL Hornické poliklinice se mohou pacienti objednávat na tel. čísle 597 454 274. Klient s diagnostikovaným nádorovým onemocněním by měl mít doporučení od odesílajícího onkologa, eventuelně jiného specialisty či praktického lékaře. Zároveň by u něj aktuálně neměla probíhat léčba pomocí chemoterapie, ozařování či biologické léčby. AGEL Hornická poliklinika také nabízí sledování klientů s prokázanou genetickou zátěží.

Do mamologické poradny zabývající se prevencí, diagnostikou a léčbou chorob prsu se klienti mohou objednávat na tel. čísle 597 454 274. Ordinační hodiny jsou od úterý do čtvrtku od 8:00 - 12:00 a 12:30 - 14:00 hodin.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: