Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 597 454 111

O nás

AGEL Hornická poliklinika opět obhájila náročný audit kvality

3.10.2022

AGEL Hornická poliklinika opět prošla náročným šetřením Spojené akreditační komise. Ta jí udělila certifikát, potvrzení o tom, že je poliklinika i nadále akreditovaným zdravotnickým zařízením, poskytujícím špičkové zdravotní služby svým klientům.

Certifikace Spojenou akreditační komisí, o.p.s., jejíž zástupci šetření na naší poliklinice prováděli, je v České republice dobrovolná, přesto AGEL Hornická poliklinika podstupuje tento audit opakované už od roku 2007 a letos obhájila akreditaci již pošesté. „Udělení certifikátu dokazuje vysokou kvalitu a bezpečí poskytovaných zdravotních služeb, a tak je pro pacienty garancí opravdu kvalitní péče,“ říká ředitel AGEL Hornické polikliniky Bc. Josef Grochol, MBA. Pro získání certifikátu musí splnit dané zdravotnické zařízení desítky akreditačních standardů. „Komise se například zaměřuje na dodržování hygienického režimu, nakládání s léčivými přípravky, správné zacházení s přístrojovým vybavením včetně průběžných bezpečnostních kontrol přístrojů, znalosti řešení nežádoucích událostí, postupů jejich řešení, včetně nápravných opatření a další,“ říká hlavní sestra Alena Křížáková.

„Jsem velmi rád, že se opět ukázalo, jaký výborný tým lékařských i nelékařských pracovníků zde máme. Do náročných příprav na akreditaci se totiž zapojili svým dílem opravdu všichni a patří jim velký dík,“ dodává ředitel polikliniky Bc. Josef Grochol, MBA. Získáním akreditace to však nekončí. „Získaného certifikátu si velmi vážíme, nicméně na zlepšování a zkvalitňování služeb AGEL Hornické polikliniky pracujeme a budeme pracovat i nadále. Certifikát má platnost tři roky, takže tento statut budeme opět obhajovat v roce 2025,“ doplňuje Bc. Grochol, MBA.

Hornická poliklinika poskytuje zdravotní péči klientům nepřetržitě již od roku 1961. Velký důraz klade na poskytování širokého spektra péče ambulantních specialistů a praktických lékařů pro oblast Ostravy a celého Moravskoslezského kraje. Nachází se přímo v centru Ostravy, v docházkové vzdálenosti od Magistrátu města Ostravy. Je výborně dostupná veřejnou dopravou a disponuje také vlastním parkovištěm.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: