Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 597 454 111

O nás

AGEL Hornická poliklinika otevřela novou onkologickou ambulanci

27.4.2022

AGEL Hornická poliklinika nově otevřela ve svých prostorách onkologickou ambulanci, kde se o pacienty bude starat zkušená lékařka s mnohaletou praxí MUDr. Dagmar Molendová. Společně s novou sestřičkou budou k dispozici pacientům tři dny v týdnu (úterý, středa, čtvrtek), a to v čase od 8:00 do 14:00 hodin s půlhodinou polední pauzou od 12:00 hodin.

„Jsem velmi rád, že se nám podařilo zrealizovat otevření této nové ambulance a mohli jsme tak opět rozšířit nabídku odborných lékařů a služeb na naší poliklinice. Paní doktorka je kapacita ve svém oboru a také profesionál s lidským přístupem, čehož si velmi cením,“ těší jednatele AGEL Hornické polikliniky Bc. Josefa Grochola, MBA.

Onkologická ambulance se otevřela v polovině tohoto měsíce a ihned začali ordinaci plnit první pacienti. „Momentálně začínáme s kontrolami onkologických pacientů v rámci jejich dispenzární péče. Výhledově pak uvažujeme o hormonální léčbě včetně formy podáním intramuskulárních a subkutánních injekcí,“ říká MUDr. Molendová.

Onkologická ambulance zajišťuje diagnostické a léčebné postupy vycházející z nejnovějších poznatků v onkologii, včetně podpůrné, symptomatické léčby a léčby bolesti. Ambulance je provázána s Komplexním onkologickým centrem Nemocnice AGEL Nový Jičín, kam mohou pacienti např. dojíždět na infuzní stacionáře.

Do onkologické ambulance AGEL Hornické polikliniky se mohou pacienti objednávat na tel. čísle 597 454 274, přičemž klient by měl mít doporučení od odesílajícího onkologa a diagnostiku na nádorové onemocnění. Zároveň by u něj aktuálně neměla probíhat léčba pomocí chemoterapií, ozařování či biologické léčby.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: