Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 597 454 111

O nás

Očkovací týmy AGEL Hornické polikliniky míří do firem

27.1.2022

Zdravotníci AGEL Hornické polikliniky již v závěru loňského roku začali očkovat v prostorech polikliniky v centru Ostravy a současně ve spolupráci s Moravskoslezským krajem bylo zahájeno očkování imobilních pacientů. Navíc vznikla spolupráce s RBP zdravotní pojišťovnou a mobilní očkovací týmy nyní připravují očkování zaměstnanců přímo na pracovištích konkrétních zaměstnavatelů.

Mobilní očkovací týmy z AGEL Hornické polikliniky budou vyjíždět do firem a očkovat zaměstnance přímo na jejich pracovištích. Tento projekt vznikl ve spolupráci se zdravotní pojišťovnou RBP, jejíž zástupce si přišel před nedávnem pro doplňující třetí dávku vakcíny přímo do AGEL Hornické polikliniky. „Partnerství mezi RBP a AGEL Hornickou poliklinikou při organizaci mobilních očkovacích týmů mě přivedlo se naočkovat přímo v AGEL Hornické poliklinice, protože kde jinde se nechat očkovat třetí dávkou vakcíny proti onemocnění covid 19, než u našeho partnera,“ uvádí JUDr. Václav Janalík, MHA, ředitel pro zdravotnictví RBP zdravotní pojišťovny. „RBP podporuje očkování a v tomto ohledu je zcela přirozené, že jej doporučujeme nejen našim pojištěncům, ale rozhodli jsme se naočkovat i my ve zdravotní pojišťovně,“ doplňuje JUDr. Janalík, MHA.

„V případě zájmu občanů je AGEL Hornická poliklinika schopna naočkovat občany první, druhou i posilující dávkou vakcíny,“ doplňuje Bc. Josef Grochol, MBA, jednatel AGEL Hornické polikliniky sídlící v centru Ostravy v ulici Sokolská.

„Pořádáme také očkovací týmy a ve spolupráci se zaměstnavateli očkujeme zaměstnance přímo na jejich pracovištích, což je spolupráce RPB, AGEL Hornické polikliniky a konkrétních zaměstnavatelů,“ uzavírá JUDr. Václav Janalík, MHA

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: