Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 597 454 111

O nás

PCR testy bez registrace a zdlouhavého čekání nabízí AGEL Hornická poliklinika v Ostravě

21.7.2021

Většina odběrových míst v České republice je kvůli letním prázdninám přetížena a na volné termíny se čeká i několik dní. Výjimkou je odběrové místo AGEL Hornické polikliniky v centru Ostravy.

AGEL Hornická poliklinika nabízí zájemcům o preventivní PCR vyšetření jistotu volného místa každý pracovní den. Testování pro veřejnost probíhá bez objednání a jediné co musí zájemce o test udělat je dostavit se do odběrového centra, kde zdravotníci provedou bezbolestný odběr ze slin.

„Pro veřejnost budeme až do konce srpna standardně provádět 4 antigenní a 2 PCR testy na osobu měsíčně, které jsou hrazeny z veřejného zdravotního pojištění. Výhodou našeho odběrového místa je dostupnost polikliniky, která se nachází v těsné blízkosti zastávek MHD. V areálu polikliniky je rovněž možné zaparkovat. Odběry provádíme v budově B, která se nachází na ul. Slavíčkova,“ vysvětluje ředitel AGEL Hornické polikliniky Bc. Josef Grochol, MBA.

Výsledek PCR testu dostane zájemce do 48 hodin formou SMS. Certifikát EU vydávaný laboratoří je následně možné stáhnout na portálu ocko.uzis.cz. Zájemci se mohou nechat vyšetřit v pracovních dnech od 7:00 do 12:00 a od 12:30 do 14:45 hodin (v pátek do 11:00 hodin).

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: