Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 597 454 111

O nás

Překvapení v podobě sladkého osvěžení čekalo na zdravotníky AGEL Hornické polikliniky v Ostravě

14.7.2021

Točená zmrzlina a ledová káva zpříjemnila teplý letní den zdravotníkům AGEL Hornické polikliniky v Ostravě. Neomezený příděl osvěžující vanilkové nebo rakytníkové zmrzliny byl v úterý 13. července pro zaměstnance polikliniky milým překvapením.

Ředitel AGEL Hornické polikliniky v Ostravě Bc. Josef Grochol, MBA pozval při parném červencovém dni všechny zdravotníky a kolegy na lahodné osvěžení. Zmrzlinové ochlazení se koná již potřetí. Pro velký úspěch a nadšení kolegů, budeme tuto akci konat pravidelně. O lahodnou zmrzlinu je velký zájem, usmívá se ředitel AGEL Hornické polikliniky Bc. Josef Grochol, MBA.

Sympatické zmrzlinové auto s milou obsluhou zaparkovalo u zadního vchodu polikliniky v příjemném stínu od 11 do 12 hodiny dopoledne. Zmrzlina v čerstvém křupavém kornoutku všem chutnala. Zaměstnanci si do hrníčků a misek mohli vzít zmrzlinu i pro své kolegy, kteří zrovna nemohli opustit své pracoviště. I kolemjdoucí pacienti s dětmi nepřišli zkrátka. Kromě zmrzliny byla podávána i osvěžující káva se zmrzlinou. Pozvání na zmrzlinu se všem líbilo a slavilo velký úspěch, proto ředitel zvažuje v případě horkých dní akci zopakovat.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: