Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 597 454 111

O nás

Nové odběrové místo na antigenní testování otevře AGEL Hornická poliklinika v Ostravě

16.3.2021

V reakci na enormní poptávku firem po antigenních vyšetřeních svých zaměstnanců otevře AGEL Hornická poliklinika v centru Ostravy také své odběrové místo. Jeho provoz bude zahájen ve středu 17. března, desítky firem však objednaly své pracovníky k vyšetření již v těchto dnech.

„Víme, jak přehlcená jsou odběrová místa ve zdravotnických zařízeních, kde je často nemožné získat volný termín na další tři i čtyři týdny dopředu. Věřím, že díky rozšíření nabídky také z naší strany, dojde alespoň částečně k uvolnění tlaku na tato místa a zároveň pomůžeme mnoha společnostem vyřešit jejich problém, kde nechat své zaměstnance otestovat,“ uvedl ředitel AGEL Hornické polikliniky Bc. Josef Grochol, MBA, s tím, že na první dny provozu mají zdravotníci zdejší polikliniky již první zájemce o tuto službu, což reflektuje netišící se vysoký zájem firemní klientely. 

„Hlásí se nám větší i menší společnosti, z nejrůznějších odvětví. Je patrné, že firmy chtějí mít jistotu, že odběr byl proveden odborně a výsledek je opravdu odpovídající,“ doplnil ředitel Grochol s tím, že zaměstnavatelé oceňují také výhodnou dopravní dostupnost polikliniky, která se nachází v těsné blízkosti zastávek MHD. V areálu polikliniky je rovněž možné zaparkovat.

Odběrové centrum AGEL Hornické polikliniky v Ostravě bude v provozu v pracovních dnech od 7.00 do 14:45 hodin (v pátek do 11:00 hodin), klienty budou zdravotníci odebírat v ambulanci v budově B, která se nachází na ul. Slavíčková. „Tímto nebude narušen ani omezen ambulantní provoz v hlavní budově naší polikliniky. Denně budeme schopni vyšetřit okolo 400 osob,“ upřesnila hlavní sestra Alena Křižáková.

Zástupci firem mohou objednávat své pracovníky k antigennímu testování v AGEL Hornické poliklinice na telefonním čísle 704 871 057 nebo emailu alena.krizakova@hpo.agel.cz, kde se dozví také všechny potřebné informace. 

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: